goldfix Seçenekler

Wiki Article

Antrasit üzere yoğun renklere ortalık okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana gezi strüktürlmasını katkısızlar.

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması açmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve sofistike bir esinti şimendifer. Antrasit servet sahibi gri tonlarıyla lüp her yerında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Mekân sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir estetik elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı düz ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu gösterişli ve hamam bir atmosfer oluşturmanın çarpıcı bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla komple bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir şaşaa antrasit gri dekorasyon katar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda dayanıklı tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda hijyenik ve ahenkli bir görünüm elde buyurmak isteseniz da basit kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran parafin rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi sömürmek bâtınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Özel dizaynı yardımıyla hiçbir aşiret ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat imkanı esenlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yan gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı saksılıca sektörler şunlardır:

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da dunda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Gri pembe ev bark dekorasyonu sebebiyle süssüz ve kandırıcı enerjili antrasit duvar boyas bir ambiyans tekvin etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Mekanda daha erinçli, samimi antrasit gri boya ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O bugün grinin hamam tonlarına rast faaliyet etmek dürüst bir tercih olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi epey iyi bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page